Oglašavanje

REKLAMIRANJE NA SAJTU

Reklamiranje se vrši preko reklamnih slika, tzv. banera dimenzija 210x200px, 210×100 px i 1800x100px. Baneri mogu biti statični (JPG) ili animirani (GIF). Rezervisana pozicija prikazuje samo 1 baner. To znači da nema rotiranja više različitih oglašivača na istoj poziciji.

Način objavljivanja banera:

  • POZICIJA 1: Dimenzija 210×200 piksela (na svim stranicama sajta) cena je na upit (popust na godišnjem nivou)
  • POZICIJA 2: Dimenzija 210×100 piksela (na svim stranicama sajta) cena je na upit (popust na godišnjem nivou)
  • POZICIJA 3: Dimenzija 1800×100 pixela (na stranici određene kategorije) cena je na upit (popust na godišnjem nivou)

Ukoliko imate dodatnih pitanja i želja u vezi reklamiranja, cena, dimenzija banera, mesta oglašavanja unutar sajta, dodatnih popusta slobodno nas kontaktirajte na email ili popunite kontakt formular.

Način plaćanja:

Ukoliko se odlučite da se reklamirate na našem sajtu pošaljite nam Vaš baner, a u mailu napišite na kojoj stranici (grupi ili celom sajtu) želite da se nađe. Nakon toga mi postavljamo Vaš baner i o tome Vas obaveštavamo emailom. U istom emailu navodimo i podatke potrebne da bi izvršili uplatu. Plaćanje u dinarima (RSD) je moguće uplatom na tekući račun. Rok za uplatu je 2 dana od trenutka postavljanja banera na sajt o čemu ćemo Vas obavestiti emailom.

Sponzorisani tekstovi:

Ovakav tekst može biti u vidu saopštenja, vesti, najave, promocije ili objave, a možemo Vam ponuditi i uslugu pisanja ovakve vrste teksta. Sam tekst može da sadrži fotografije, kao i video materijal, ilustracije, logo ili druge audio-vizuelne sadržaje po želji, kao i link koji bi posetioce upućivao na Vašu internet prezentaciju. Uz sam portal, nudimo Vam i mogućnost interaktivne promocije Vašeg teksta, u vidu objavljivanja na najpopularnijim društvenim mrežama – kroz sponzorisane ili nesponozorisane objave. Za razliku od zakupa reklamnih površina, sponzorisani tekst ostaje trajno prisutan na sajtu i može uticati na bolje rangiranje Vašeg proizvoda, usluge ili događaja u rezultatima pretrage ključnih reči preko popularnih pretraživača. Garantujemo Vam efikasan i brz plasman Vašeg sponzorisanog teksta, uz maksimalnu profesionalnost i fleksibilnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

NAPOMENA: Tehnopedija.com zadržava pravo da ne objavljuje banere koji krše Zakon o javnom informisanju Republike Srbije (Član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo), kao i sajtove sa eksplicitnim pornografskim sadržajem.

%d bloggers like this: