Nokia 3.4: Baterija od dva dana, odlične fotografije i moćan čip, a sve to uz ogromnu uštedu

Elegantan dizajn i izdržiljivi materijali sigurno će doprineti vrlo ugodnom i prijatnom “hvatu”

Danas, kada se nalazimo u vrlo zahtevnom vremenu, shodno pandemiji virusa korona, često nam je potreban mobilni telefon na koji možemo da se oslonimo i znamo da nas neće izneveriti tokom zahtevnih procesa, a i da pritom sve to priuštimo za manje od 200 evra.

Kompanija HMD Global nedavno je predstavila Nokia 3.4 koji je na nas ostavio snažan utisak moćnog uređaja koji dolazi sa pravim odnosom cene i kvaliteta.

Nokia 3.4 nudi ozbiljne nadogradnje performansi zahvaljujući mobilnoj platformi Qualcomm Snapdragon 460 koja pruža više snage kako biste iskoristili ono najbolje od svog telefona.

Prelep HD+ ekran dijagonale od 6.39 inča sa otvorom za prednju kameru doprineće da u svakom momentu uživate u prikazu i gledanju vaših omiljenih videa, bilo da su to filmovi i serije ili idoli sa društvenih mreža poput Fejsbuka i TikToka – za one nešto mlađe korisnike pametnih telefona.

Na poleđini je okrugli kamera modul sa glavnim senzorom kamere od 13 megapiksela, širokouganom kamerom od 5 megapiskela, te senzorom za dubinu od 2 mpx. Veštačka inteligencija za obradu fotografija, portretni i noćni režim su podržani i možete očekivati zaista sjajne finalne rezutate.

Elegantan dizajn i izdržiljivi materijali sigurno će doprineti vrlo ugodnom i prijatnom “hvatu” samog telefona, odnosno Nokia 3.4 jako lepo leži u ruci.

O dopunjavanju samog uređaja neće morati da razmišljate tokom dana, jer tu je baterija od 4.000 mAh, koja bi trebalo bez ikakvih problema da izdrži dva dana.

Nokia telefoni su drugu godinu zaredom proglašeni liderima kada je reč o softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, a kao evropski brend poštuju GDPR odredbe i skladište podatke u centru u Finskoj. Nokia telefoni su brend koji najbrže sprovodi bezbednosne ispravke i nudi do tri godine Android ažuriranja za svoje uređaje, kako bi korisnici uvek mogli da uživaju u poslednjim inovacijama.

izvor: www.srbijadanas.com