Mnogo toga za malo para: Stiže naslednik jednog od popularnijih telefona u Srbiji

Kineska kompanija Xiaomi nedavno je objavila da će ubuduće imati još jednu podružnicu. Osim prošle godine “otcepljenog” podbrenda Redmi, sopstvenu brend liniju proizvoda dobiće i naslednici hit telefona iz 2018. godine – Pocophone F1.

Novoosnovani Poco brend upavo je najavio naslednika tog “best buy” modela. Manmohan Čandolu, generalni menadžer kompanije Poco India, izneo je detalje o novom uređaju.

Novo Poco, koji bi zvanično trebalo da bude predstavljen u martu, zadržaće glavni fokus tog brenda na pružanju korisniku najbolje moguće vrednosti za njegov novac. To znači da će Poco i ubuduće biti uređaji sa procesorima najviše klase i velikom količinom RAM memorije.

Poco F1 successor confirmed to launch this quarter http://dlvr.it/RNb6FR Poco F1 successor confirmed to launch this quarterThe now-independent brand will keep close ties with Xiaomi and will continue to bring devices with high-end hardware at an affordable price.gsmarena.com4810:45 – 23. јан 2020.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласимаПогледај друге твитове корисника GSMArena.com

Što se softvera tiče, uređaje će pokretati Android oprativni sistem u kombinaciji sa Xiaomi-jevim MIUI interfejsom prilagođenim za Poco telefone.

Poco će, prema Čandoluovim rečima, i ubuduće koristiti prodajnu i servisnu mrežu matičnog Xiaomija, kao i data centre za skladištenje podataka korisnika, prenosi GSM Arena.

Poco će u početku samostalno nastupati samo onlajn, dok će “oflajn kanale” formirati “u hodu”. Što se globalnih ambicija brenda tiče, kompanija će u početku prvenstveno biti orjentisana na indijsko tržište, dok će dalja ekspanzije uslediti kasnije.

IZVOR: telegraf.rs

%d bloggers like this: