Ludo ili genijalno? Ovo je 4K/240FPS konzola, koja ujedno peče pileća krilca

U 2020. godini ništa ne bi trebalo da nas začudi, pa čak ni konzola za video-igre, koja je ujedno i grejač za piletinu. Da, dobro ste pročitali, ova kombinacija ludila i genijalnosti, rezultat je saradnje lanca brze hrane KFC i kompanije Cooler Master, a zove se, jednostavno, KFConsole.

U pitanju je, kao što smo već rekli, konzola za video-igre, koja ima mogućnost reprodukovanja u 4K rezoluciji i 240 FPS, prenosi Collider.

Osim što je napravljena tako da zaista služi za video-igre, ova neobična konzola cilindričnog oblika ima još jednu namenu – zahvaljujući posebnoj pregradi sa grejačima, možete da tu smestite otprilike dva pileća krilca i da ih ispečete, ili da ih jednostavno zadržite toplim, pa prezalogajite kasnije.

Kako Cooler Master navodi, tu je Intel Cluck Nuc 9 Extreme Compute Element, pomoću koga je smanjen prostor kućišta, a performanse regularno zadržane.

Za grafiku je verovatno zadužena Nvidia, mada još nemamo potvrde. Znamo, doduše da će biti moguće da zamenite grafičku karticu kada to budete hteli, a tu su i dva Seagate SSD od 1 terabajta. Kako se navodi, konzola podržava VR, Ray Tracing elemente i 240 FPS pri gejmingu.

Još uvek ne znamo tačnu cenu, ali s obzirom na to što sadrži, ova konzola verovatno neće biti baš jeftina.

izvor:www.vesti-online.com

%d bloggers like this: